diumenge, 7 de novembre del 2010

JA NO SOM LA RESERVA ESPIRITUAL D'OCCIDENT!

La jerarquia de l'Església catòlica ha estat còmplice del franquisme














I encara no ha demanat perdó!





Veure el dictador sota pal·li encara em fa mal
España era siempre, por una parte, un país originario de la fe. Pensemos que el renacimiento del catolicismo en la época moderna ocurrió sobre todo gracias a España. [...]. Pero también es verdad que en España ha nacido una laicidad, un anticlericalismo, un secularismo fuerte y agresivo como lo vimos precisamente en los años treinta, y esta disputa, más aún, este enfrentamiento entre fe y modernidad, ambos muy vivaces, se realiza hoy nuevamente en España 
Transcripció d'un fragment de les respostes de Benet XVI a la roda de premsa concedida en el vol que el traslladava a Santiago (ECCLESIA DIGITAL)
Amb aquestes declaracions el màxim representant de l'Estat teocràtic del Vaticà ha trencat les regles del joc democràtic i de la no ingerència
Benet XVI contestant els mitjans a l'avió


Anna González Batlle

1 comentari:

Anònim ha dit...

Les regles del joc? L'Església està fora de les lleis terrenals i ... "no s'equivoca"!. L'Estat Modern procedeix, en bona part, del mateixos principis: "no s'equivoca"?.

Em sembla que la major part de la ciutadania no l'esperava cosa ben diferent del que han fet els representants polítics que governen les institucions.